Over ons

JEFFrey MULDERS EN KICKBOKS KAMPIOENE MARIEKE CALIS

Jeffrey Mulders is vanaf zijn 12e actief in het kickboksen en heeft jarenlang deelgenomen aan wedstrijden op verschillende niveaus. Kickboksen is zijn leven. Samen met partner en professioneel kickbokster Marieke Calis, die mede door Jeff wordt getraind en begeleid, is hij iedere dag bezig met zijn sport. 

Marieke Calis is op haar 18e begonnen met kickboksen en heeft 7 actieve wedstrijdjaren achter de rug. Marieke is actief als wedstrijdvechtster en is in het bezit van een Nederlandse, Europese en een Wereldtitel in de B klasse. In 2022 is Marieke gepromoveerd naar de professionele klasse en ze mag zich nu meten met de allerbeste ter wereld. 

Jeff en Marieke zijn sinds 2013 levenspartners en hebben hun sportieve kickboks route samen uitgestippeld en afgelegd. Ze delen graag hun passie en ervaring in Jeff’s gym in Weesp. 

Over ons

Professionele kickbokstraining op maat bij Jeff's Gym

Naast hun sportieve carrière zijn Jeff en Marieke echte allemansvrienden. In Jeff’s gym gaat het er niet om wie of wat je bent, maar is het vooral belangrijk hoe je met elkaar omgaat. Hard trainen in een goede sfeer met persoonlijke aandacht is in hun ogen de ideale mix voor blijvende motivatie.

In Jeff’s Gym werken verder gediplomeerde kickboks trainers met veel wedstrijdervaring. Zij geven les op een leuke en persoonlijke manier en altijd in een gemoedelijke sfeer. De trainers houden daarbij rekening met individuele doelstellingen en niveaus van de leden.

Kickboks lessen en

KICKBOKS TRAININGEN

Basic kickboks training

De Basic kickboks training is een techniekles specifiek voor beginners. In deze les ligt de focus op de repeterende basistechnieken van stoten en trappen. Daarnaast wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van kracht en conditie.

Kickboks training voor gevorderden

Deze kickboks training is een techniekles specifiek voor de gevorderde sporter. De gevorderde kickbokser wordt in deze training uitgedaagd om steeds complexere stoot- en trapcombinaties en technieken uit te voeren. Ook in deze training is er een gedeelte ingericht voor het vergroten van  kracht en conditie. 

Light sparring kickboks training

In deze sparring training bootsen we een wedstrijd na, maar dan met een lage intensiteit en met alle lichaamsbeschermingen. Er wordt licht gespard naar het lichaam en hoofd, waarbij kracht en snelheid op een rustig en gecontroleerd tempo worden ingezet.

In de overige reguliere trainingen wordt er niet gespard.

"Don’t count the days; make the days count."

BOKZAK TRAINING

In een bokszak training worden alle kickboks technieken op de bokszak uitgevoerd in plaats van op een trainingspartner. We werken afwisselend in een tweetal en concentreren ons naast techniek op het vergroten van kracht en conditie. Deze training is geschikt voor alle niveaus.

PERSONAL TRAINING

In deze training krijgt u één op één begeleiding van onze personal trainers. In de lessen wordt alles naar uw specifieke wensen ingericht, zodat uw doelen sneller worden behaald.

 

SMALL GROUP TRAINING

In onze groepstraining bieden we de mogelijkheid om met een vaste groep, bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s of kennissen te sporten onder leiding van een personal trainer.

U kunt uw groep naar eigen keus samenstellen vanaf 2 tot 12 personen.

Schrijf je hier in

PROEFWEEK uitproberen?

Amstellandlaan 106B 1382 CH, Weesp

06 42958424

info@jeffs-gym.nl

Vertrouwen persoon Jacqueline Nieuwpoort

Jacquelinenieuwpoort@outlook.com