Onze missie

JEFF’S GYM MISSIE

De motivatie van Jeff om een kickboks school te beginnen, is dat hij vindt dat iedereen voor zichzelf op zou moeten kunnen komen. Hij heeft zelf ervaren dat onder de juiste begeleiding en door structureel te trainen, er een ontwikkeling volgt waarin je meer in jezelf gaat geloven. De mentale en fysieke ontwikkeling die kickboksen met zich meebrengt, tillen je naar een niveau van algehele zelfverzekerdheid. Het zorgt ervoor dat je tegenslagen gaat oplossen vanuit controle en zelfvertrouwen en niet vanuit stress en angst.

Mentaal en fysiek zelfvertrouwen krijgen door middel van de kickboksen, is Jeff’s missie. De vechtsport lukraak gaan misbruiken op straat, past daar niet in.

BOKZAK TRAINING

In een bokszak training worden alle kickboks technieken op de bokszak uitgevoerd in plaats van op een trainingspartner. We werken afwisselend in een tweetal en concentreren ons naast techniek op het vergroten van kracht en conditie. Deze training is geschikt voor alle niveaus.

PERSONAL TRAINING

In deze training krijgt u één op één begeleiding van onze personal trainers. In de lessen wordt alles naar uw specifieke wensen ingericht, zodat uw doelen sneller worden behaald.

 

SMALL GROUP TRAINING

In onze groepstraining bieden we de mogelijkheid om met een vaste groep, bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s of kennissen te sporten onder leiding van een personal trainer.

U kunt uw groep naar eigen keus samenstellen vanaf 2 tot 12 personen.

Schrijf je hier in

PROEFWEEK uitproberen?

Amstellandlaan 106B 1382 CH, Weesp

06 42958424

info@jeffs-gym.nl

Vertrouwen persoon Jacqueline Nieuwpoort

Jacquelinenieuwpoort@outlook.com