Jouw comfort is onze prioriteit

Ladies-Only Kickboksen

Dames, stel je een plek voor waar jij je volledig op je gemak voelt, waar je jezelf kunt zijn en ondertussen 900 calorieën per uur verbrand. Bij Jeff’s Gym in Weesp begrijpen we dat kickboksen niet alleen over fysieke kracht gaat, maar ook over innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Onze ladies only kickbokslessen onder leiding van kampioene Marieke Calis bieden precies dat. Onze ladies only lessen bieden de perfecte omgeving om te trainen zonder enige afleiding.

"Don’t count the days; make the days count."

Het kost moed om een beginner te zijn

Beginnen

We weten dat de drempel om te starten soms hoog kan lijken. Wij krijgen heel vaak de vraag: is dit wel voor mij of hou ik het wel vol? Logisch, want een les waarbij iedereen er voor gaat ziet er ook indrukwekkend uit. Dat komt omdat je langzaam met zijn allen in de zone komt. Iedereen is gefocust en reageert op de signalen van de trainster. Op deze manier wordt je aangemoedigd en door de groep naar hoger niveau getild. Iedereen is een keer voor het eerst geweest en we komen allemaal om te leren. Onze ervaren trainsters staan klaar om je met open armen te ontvangen. Jouw comfort staat bij ons voorop en we zijn allemaal een keer begonnen,

Zowel fysiek als mentaal

Balans

Kickboksen biedt niet alleen fysieke voordelen, maar het is ook een geweldige manier om stress te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen en innerlijke balans te vinden. Het is een reis naar een gezonder, sterker, en zelfverzekerder jij. Wanneer je fitter en sterker wordt, straalt dit uit in het dagelijks leven.

Ladies Only lessen

Wat kun je verwachten

Techniektraining en op de bokszakken met persoonlijke aandacht

Een ondersteunende community van gelijkgestemde vrouwen

Stressvermindering en meer zelfvertrouwen

Innerlijke balans en groei, zowel fysiek als mentaal

Ga de uitdaging aan

Boek nu je proefweek

De Ladies Only technieklessen zijn op dinsdag van 18:00-19:00 en donderdag van 18:00-19:00 trainen we op de bokszak. 

Werk samen met ons en onze community aan de beste versie van jezelf. Wacht niet langer, meld je aan voor een proefweek en ervaar de kracht van Ladies Only Kickboksen. Je bent van harte welkom.

Amstellandlaan 106B 1382 CH, Weesp

06 42958424

info@jeffs-gym.nl

Vertrouwen persoon Jacqueline Nieuwpoort

Jacquelinenieuwpoort@outlook.com